Rezultate

  • Obiective

    Programul Profesorul XXI un model de învățare pe tot parcursul vieții urmărește formarea cadrelor didactice în: 

    • crearea de conținut digital și în utilizarea și proiectarea de resurse digitale pentru realizarea activităților de predare/învățare, evaluare;
    • dezvoltarea de strategii și instrumente de predare/ învățare în vederea punerii în valoare a competenței antreprenoriale pentru domeniul științelor umaniste;
    • dezvoltarea de strategii multimodale și instrumente de predare/învățare cu scopul promovării competenței de sensibilizare și expresie culturală.
  • Testimoniale

    „Am apreciat în special aspectele aflate în legătură cu problemele de etică, ce mi-au lămurit niște aspecte referitoare la performanțele elevilor mei și m-au făcut să realizez că instrumentele de evaluare eficiente în materie de efort de concepere/timp de administrare și notare au capcane nebănuite. Mi-a plăcut ideea de progresie și coerență - mă străduiesc să aplic ce am învățat cât de bine pot. Mulțumesc!”

    „Un mare plus pentru interacțiunea în grupe diferite, disponibilitatea de a colabora printr-o permanentă consultare a participanților în legătură cu modul de organizare a activității, spiritul pozitiv, indiferent de nivelul de energie și participare al cursanților.”

    „Consider că toate informațiile primite în cadrul acestui modul au fost extrem de utile și valoroase pentru adaptarea demersului didactic la noile forme ale procesului de  educație. Totul este foarte aplicabil, iar formatorul extrem de flexibil, reorganizând în permanență conținutul în funcție de cerințele cursanților.”