Absolvire

Durata de pregătire (în ore de activități didactice) pentru realizarea obiectivelor propuse este de: 156 ore (144 ore de activități didactice și 12 ore pentru examenul de absolvire), echivalentul unui număr de 14 credite de studii transferabile (12 + 2 examen de absolvire), conform Planului de învățământ propus.

Examenul de absolvire constă în întocmirea și susținerea unui portofoliu final, care conține câte o cerință relevantă pentru fiecare disciplină parcursă, și care va utiliza și una dintre platformele studiate în cadrul programului.

Rezultatul evaluării cursanților la examenul de absolvire va fi acordarea unui calificativ: admis/respins.

Absolvenților programului de studii postuniversitare care promovează examenul de absolvire, Universitatea de Vest din Timișoara le eliberează un certificat de atestare a competențelor profesionale, care este însoțit de suplimentul descriptiv, conform modelului din anexa nr. 10 la Hotărârea Guvernului României nr. 607/2014 privind aprobarea conținutului și formatului actelor de studii care vor fi eliberate absolvenților ciclului I – studii universitare de licență.

 

Eliberări acte studii: pe bază de programare